Vem är jag?

I grund och botten, så är jag en rätt ambitiös tjej på snart 39 år, som alltid gått min egna väg. Inte alltid har detta varit den lättaste och rakaste vägen, men iallafall så har den varit min och det har alltid känts viktigt att göra det som känts rätt för mig och det som jag tror på. Jag försöker alltid ta lärdom av allt jag råkat ut för och försöker ständigt vända dessa erfarenheter till någonting positivt. Det är kanske inte alltid det lättaste, men jag har märkt att det är det som ger mig och min omgivning mest i slutändan. I denna profil kommer ni följa min resa i att starta bolag, vara mamma, leva med en partner, fotografera, skriva musik, måla tavlor, laga mat, ge tips & idéer, designa, inreda, skriva poesi och filosofi m.m.

I grund och botten innehar jag dubbla examina från Chalmers tekniska högskola samt Handelshögskolan. Jag har en bakgrund i att vara en av de första kvinnorna i världen med en ledande befattning inom krossmaskinsbranchen för täkt- och gruvindustrin. Innan jag kom in på Chalmers gick jag på konstskolan Paletten i Stockholm. Jag har också haft en kort vända till HDK, där jag kom in på mina konstnärliga alster.

Jag har med tiden tvingats få rejält med skinn på näsan, då erfarenheterna jag gått igenom varit så svåra och tvingat mig till det. Samtidigt är jag numera inte rädd för att säga vad jag tycker till människor som gör mig eller min omgivning illa. Idag skäms jag inte heller för att framhäva det jag gör/gjort. För om inte jag visar vem jag är, hur ska någon någonsin förstå vem jag är? Och om inte jag tror på mig själv och det jag gör/ gjort, hur ska då någon annan göra det? Jag har helt enkelt slutat be om ursäkt för att jag ens existerar. Det leder inte så långt och är rätt självdestruktivt samt tråkigt för den delen. Både för mig, men också alla runtomkring mig. Ta hand om er! ❤ Christina Walmstedt