Socialt ”Astrid Lindgrens Värld”

Vi var i Vimmerby i 3 dagar och besökte Astrid Lindgrens värld med en annan familj. Så fantastiskt fint och bra ställe at åka till med barn. Stället var fyllt med sagomiljöer i miniformat för barnen att leka i. Små hus, slott och borgar. Allt med Astrid Lindgren tema. Dessutom hade de teatrar för barnen. Vi såg bland annat Emil och Pippi uppsättningar. Jätte bra. Här nedan kommer lite bilder. Under vistelsen bodde vi på Fredensborgs Herrgård. Även det var kanon bra. De hade båtar och kanoter att låna samt en bastu precis bredvid en intilliggande sjö. Så fint. Personalen var super trevlig och hjälpsam. Dessutom fanns det tennisbanor, minigolf och en lekplats i parken kring herrgården. God natt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s