Socialt – ”Lunch med familjen”

Tips på bra lunchrestaurang i närheten av Kungsbacka och södra Göteborg är Vallda golfklubb. Har ni vägarna förbi området är det bara att stanna till för en god lunch i härliga omgivningar. Allt är så genomtänkt, vackert och välordnat. Både sett till arkitektur och mat. På området kan man naturligtvis spela golf, men även padel. Under vintertid kan man dessutom åka skidor där, då de anlägger spår för det. Som jag dessutom hört är riktigt bra. Allt gott! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s