Litteratur – ”Bok + Företag”

Tidigare har ju jag berättat att jag dels är i startgroparna att starta eget, men också att jag skriver en bok. Just nu har jag haft väldigt mycket fokus på rörelsen, men det andra jobbar jag också med vid sidan om. Imorgon tänkte jag berätta lite mer om bolaget och vad min plan är att vi ska syssla med. Men som sagt mer om det imorgon. När det gäller boken, så har jag just nu skrivit 122 sidor. God natt och sov så gott! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s