Från hjärtat diss – ”SAS”

Alla ni som följer min blogg, vet att jag ofta skriver om produkter jag rekommenderar från hjärtat. Jag har tidigare skrivit om hur noga jag kommer vara på denna blogg med vilka bolag jag rekommenderar. För det känns VIKTIGT för mig. Aspekter som kommer vägas in när jag marknadsför bolag är produkt, bemötande och kvalité. Resten är ju omöjligt att veta. Så ”that’s good enough for me” så här långt. Men när jag för ett tag sedan flög med SAS, uppstod även behovet av att dissa företag eller produkter också här på bloggen. Första från hjärtat dissen får; SAS!! Alltså nu har de haft en strejk med inställda flygningar etc. Men innan det hände flög jag till London med dem. Jo, de flög mig mellan Göteborg och London absolut. Men jag fick mellanlanda två ggr. En gång i Köpenhamn och en gång i Düsseldorf. Så vi flög typ hela dagen. Helt sjukt. Sen när vi kom fram till London, så var bagaget borta. Det fick vi tillbaka flera dagar efteråt. Vi var bara i London 2 nätter, så vi hade inget av bagaget där. Men det som kanske var mest frustrerande av allt, var nog bemötandet. Det verkar inte som de vill ha några kunder alls. Då bagaget var borta var jag tvungen att rapportera detta, men ingen på SAS ville handskas med det. Säljarna svarade och var såklart trevliga. För nya flygresor ville de sälja in. Men service, det verkar de inte ens kunna stava till faktiskt. Nu när de tappat bort min väska, så saknades all ambition om att vilja lösa det och hitta den. Jag fick ett nummer till en svarsrobot, som till slut slutade i att jag var tvungen att lägga på luren. Jag uppmanades att själv fylla i en sida på nätet som inte fungerade. Så efter att jag fyllt i all info kunde jag inte spara det. Detta testade jag flera ggr. När jag sedan ringde tillbaka igen, så sa personen där att de visste att sidan inte funkade. Till sist testade jag att chatta och då fick jag ingen hjälp där heller. Det var bara ett helt bedrövligt bemötande skulle jag säga. De kanske inte ska flyga folk överhuvudtaget. Det kanske faktiskt inte var så konstigt att piloterna strejkade ändå. Ofta brukar dåligt kundbemötande och dålig personalpolitik gå hand i hand. Bad Will skulle jag kalla det. Hur gick det med bagaget då? Jo, på hemvägen fick jag tag på personal på själva flygplatsen som hjälpte mig att lokalisera väskan. Så nu är den här. ❤️ Till er iallafall.

Min son var riktigt nöjd däremot. Han fick ju flyga typ hela dagen och dessutom till Tyskland. Precis som han drömt om ett tag. 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s