Socialt – ”Hitta på roliga grejor med min son”

Alltså, det är så härligt att hitta på roliga grejor ensam med sina barn. Bara han och jag. Framförallt nu när han är lite större. Då kan vi sitta och prata och i den åldern säger de så roliga saker. Vi hittar på alla möjliga grejor, så som att åka spårvagn, åka till ett lekhus och busa eller bara tvätta bilen helt enkelt. Här är är lite bilder från när vi fikade för ett tag sedan och han fick en sockertäckt donut.

Igår gjorde vi en till sådan mysig grej. Hela familjen åkte nämligen till Titanic museet i Göteborg. Det kan jag varmt rekommendera, men ta inte med små barn. Det var inte jätte kul för vår lille son. Så jag gick inte klart hela rundan, utan fick gå lite tidigare. Men, det var bra arrangerat och lärorikt att ta del av. God natt och sov så gott. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s