Socialt – ”Tack för allt stöd + litet skott i en vas”

Jag ska börja med att skriva hur mycket ens agerande och bemötande gör för andra människor. Vare sig det är positivt eller negativt, så påverkas man. Mycket mer än många tror. Jag lade ut Herminas kläder på en säljtråd idag och hjälp vad många fina kommentarer jag fick i samband med det. Jag fick så många meddelanden via messenger att jag tog bort annonsen fort efter det. Men, oj vad det värmer. Jag hann inte tacka, men jag tänkte att jag gör det här istället. TACK! ❤️❤️❤️ Det samma gäller dåliga kommentarer och påhopp. De sätter sig i hjärtat på varje person som råkar ut för dem. Och karmat ska vi inte tala om. Det skapar så mycket hat och onödigt lidande. Var försiktiga med vad ni säger till folk. Det kan såra och skrämma folk till att aldrig prata offentligt igen. Eller så vill de ge igen och då är det inte så kul längre. Så ta det lugnt och var ärliga, men inte överlägsna och dryga. Det är en skillnad där nämligen. Ärlig är man när man ser en förbättringspotential hos en person, som denne inte ser själv. Samt att man säger det i syfte att hjälpa personen att må bättre eller bli bättre bemött samt att man också vet att personen har förmågan till det. Men överlägsen är man om personen har ett handikapp av något slag och man ändå anmärker eller påtalar felet. Då är det lite som att stampa på någon som redan ligger. Allt gott och sov så gott!

Ett vackert litet skott som jag köpte av en privatperson i en säljtråd vid ett annat tillfälle. Fint. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s