Ett nytt från hjärtat tips – ”Katthalsband som fungerar som de ska”

Alltså jag vet inte om någon av er har katt, men att hitta ett halsband till dem som fungerar är ju en hel vetenskap bara för sig. Jag vet inte hur många vi har testat, men av de vi hittat på marknaden så är det inte så många som varit bra alls. De flesta halsband har ett plastknäppe, som går upp bara man tar på dem. Jag inser att de är gjorda så, ifall katterna skulle fastna någonstans. Men vad är poängen med att ha ett halsband överhuvudtaget om katterna bara hinner ha på sig det någon dag och sedan tappar det. Jag har testat rätt många olika, så jag höll på att ge upp. Jag hann faktiskt fundera på att tatuera en märkning i örat istället, men då hittade jag några från Pets. De sitter ok, men sitter inte fast med en hake/pinne. Aja, ni fattar när ni ser bilderna nedan. Allt gott! ❤️

Här är halsbanden som jag rekommenderar. 💫
Här är ett av alla halsband med det plastknäppe som absolut inte fungerar. Vi har provat några.. 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s