Socialt – ”Lunchat, promenerat och skrivit”

Idag har det varit en bra dag. Dels så hann jag skriva ett par sidor på min bok, så det känns alltid bra. Vid lunch åkte jag bort till Nya Hovås och åt. Stället som jag åt på heter Wrapsody och är ett riktigt bra kaffe och lunchställe. De har bla sallader, wraps, rawfood och bowl. Riktigt god, nyttig och fräsch mat. Jag tog en Buddah Bowl, som innehöll Teryakikyckling, koriander, ris, rosa nudlar, jordnötter, sesamfrön etc. Riktigt god. Har ni vägarna förbi, kan jag varmt rekommendera att stanna till där för lunch eller en kaffe. Efter det tog jag en promenad i vårsolen. Så jäkla härligt. Ta hand om Er ❤️

Jag älskar ju arkitektur, som jag tidigare skrivit om. Men, främst som hobby numera. Tidigare var min plan att bli arkitekt, men jag nöjde mig efter tre år med en Teknologikandidatexamen. Efter det har jag mest haft fokus på ekonomi. I Nya Hovås, så har de byggt extremt mycket nya flerbostadshus. De är verkligen jätte fina. Här ser man en liten skymt av ett av dem i fönstret där jag satt och åt lunch. Mer om arkitekturen här i detta området tänkte jag skriva om i ett blogginlägg längre fram, då det händer så mycket med den här Nya Hovås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s