Socialt – ”Vårstädning i hamnen”

Idag hade vi hamnstädning, där vi har vår båt. Hela grannskapet hjälps åt 2 ggr om året med det. Vår och höst. Vi krattar bland annat bort tång, målar tjära på bryggorna samt sköter om bodarna, som finns där nere. Det blir en naturlig mötesplats, vilket är trevligt. Annars tror jag inte att vi känt grannarna så som vi gör nu. Det är alltid kul att se alla. För trots att vi bor rätt nära folk, ser man knappt dem under höst och vinter. Och framförallt inte samlade på samma gång som de är vid dessa tillfällen. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s