Musik + Litteratur – ”Boken och musiken rör på sig”

I nuläget har jag skrivit 78 sidor. Det är super roligt att skriva tycker jag. Men vissa dagar går det bara inte. De dagarna försöker jag att lyssna på mig själv och pausa. Likadant gör jag med bloggen. Jag försöker skriva minst ett inlägg per dag. Men om jag verkligen inte har lust, så hoppar jag över en dag max. Gällande musiken och kärlekslåten som jag tidigare nämnt, så gjorde vi den först på piano som grund. Nu är en kille som jobbar med den på gitarr klar. Men jag har fortfarande inte hört hur den låter. Spännande! ❤️

Just nu kollar vi på naturprogram som ingen av oss är så stormförtjust i egentligen, men det funkar för mig, min man och vår 5 åring. God natt 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s