Socialt – ”Josefin Nilsson + Blombuketter från min lille son”

Just nu är min lille son inne i en fas där han plockar blommor till mig & min man. Kanske främst till mig. Det är ju verkligen gulligt. Teckningar fick jag tidigare, men nu är det blommor som gäller. Även hans kompisar plockar blommmor och ger till sina mammor. Just nu är han 5 år, så jag antar att det är en fas som är på väg att ta slut. Men fint är det. Här kommer lite blomsterbilder på blommor från min som.

Jag tänkte att jag skulle ta upp ett lite allvarligare ämne nu, nämligen det om Josefine Nilsson. Alltså stackars kvinna. Det är så fruktansvär allt det hon var med om och jag blev verkligen ledsen av att se ”Älska mig för den jag är”. Men jag håller med hennes syster Marie om att det inte är den enskilde mannen man ska ge sig på, utan istället ifrågasätta straffsystemet och undra varför han fick villkorlig dom. Var hennes liv inte värt någonting? Rätt ofta undrar man ju ändå. Ta handom Er ❤️

Vila i fred vackra Josefin. Nu fick du din upprättelse, men sorgligt nog för sent. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s