Socialt + Mat – ”1:a April & Hälsobollar”

Idag är det den 1:a April. Har ni lurat någon eller själva blivit lurade? Själv är jag inte så aktiv denna dag faktiskt. Jag har haft fullt med mycket annat. Men, visst vissa aprilskämt slår ju andra. Idag läste jag om SOS Alarm, som skämtat om att de bytt nummer. Jag vet inte om ni läst om det, men de ville skämta till det på första april och la därför ut ett inlägg på Instagram där de meddelade att de bytt nummer från 112 till 211. Anledningen till bytet skulle vara att numret var lättare att slå för vänsterhänta.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jd0M2w/sos-alarm-far-kritik-efter-aprilskamt

Det är ju rätt så omdömeslöst och oroväckande när en myndighet gör så kan jag tycka. Har de noll koll på hur viktigt det är att man minns det rätta numret om man är chockad och i nöd. De ingjuter ju inte något förtroende direkt. Bara att läsa om det i tidningar, får en att undra om det är ett skämt att de ens skrivit så. Man kan inget annat än att ta sig för pannan. Aja, nu får jag skriva om något roligt och upplyftande istället. 😊 Hälsobollar! Vi åt dem när vi var hemma hos några vänner för ett tag sedan. De smakar precis som vanliga chockladbollar, men innehåller nästan bara nyttigheter. Jätte goda! Här kommer en bild på hur de ser ut samt recept. Super gott och nyttigt! Ta hand om Er ❤️

Ingredienser

  1. 100 gram urkärnade dadlar.
  2. 1/2 dl havregryn.
  3. 2 msk kokosolja.
  4. 2 msk kaffe (eller vatten)
  5. 2-3 msk kakao.
  6. En nypa vaniljpulver.
  7. Kokos till rullning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s