Ett nytt från hjärtat tips – ”Små termosar att dricka direkt ur”

Ofta tar vi med kaffe i en termos när vi gör utflykter. Tidigare har vi alltid haft med en stor vanlig termos. Nu har vi istället köpt två små termosar till var och en av oss, som man kan dricka direkt ur. Man kan köpa dem lite överallt. Men min man hittade våra på Biltema. Fördelarna är många tycker jag. Man behöver inte stanna på en mack eller något rastställe för att dricka kaffe, utan man kan dricka det enkelt i bilen direkt ur sin termos. Med vanliga termosar är det lite bökigt och man riskerar att spilla när man häller upp kaffet i koppar. Kaffet håller dessutom värmen bättre om man låter det vara i en och samma lilla termos hela tiden och dricker direkt ur den. En nackdel är att de tar lite mer plats. Men samtidigt tycker jag att det är lättare att packa ner två små termosar än en stor. Dessutom slipper man ta med muggar. Aja, ni fattar. Allt gott & ta hand om Er ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s