Socialt – ”Tiden går fort”

Ibland går tiden fort. Ofta känns det så om man gör saker man tycker är kul eller att det är något som ger en något lite extra. I mitt fall har bloggen gett mig något lite extra. Den har känts lite som en ventil, där jag har kunnat vädra lite tankar, idéer och händelser. Nästan lite som terapi faktiskt. Jag fick behovet efter det som hände med min lilla dotter. Nu har jag iallafall skrivit 100 inlägg sedan jag började i mitten av Januari, vilket känns kul! 😀 Jag har ju tidigare skrivit om vikten av att vara sig själv och göra det man känner är rätt för en själv och strunta lite i vad folk säger och tycker. Att göra en blogg är ett exempel på en sådan grej i mitt liv, där jag gått min egna väg och skitit lite i vad folk tycker och tänker om det. Jag misstänker att det är väldigt viktigt för ens välmående att göra alla de grejor som känns rätt. Och att faktiskt våga stå upp och kämpa för dem om de är riktigt viktiga för en. Ta hand om Er ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s