Inredning – ”Påskdekorera vid entrén”

Idag köpte jag lite olika blommor att ha i en kruka utanför dörren. Jag brukar ofta kombinera flera olika typer av växter och blommor i en och samma kruka. Det blir lite mer livfullt och roligare då tycker jag. I detta fallet har jag kombinerat påskliljor, murgröna och penséer i lila och gul. Ofta när jag arrangerar blommor brukar jag ha lite högre blommor på stjälkar i mitten och sedan varva med lite mindre och lägre blommor och växter runt om. I detta fallet satte jag påskliljorna i mitten och sedan satte jag varannan pensé och varannan murgröna runt om. God natt! ❤️

Här ser man lite tydligare blomsterarrangemanget uppifrån. Påskliljorna i mitten och runt om har jag satt varannan Murgröna, som hänger ner över krukkanten, och varannan Pensé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s