Ett nytt från hjärtat tips – ”Naturli veg smör”

Hela mitt liv har jag alltid tyckt väldigt mycket om att ha Bregott på smörgåsar och knäckebröd. Men det är ju ett mättat smör, så det är ju inte så nyttigt för hjärtat, kärlen och vikten i övrigt. Jag har därför rätt många gånger provat en massa andra vegetabiliska smörsorter, så som Flora, Becel, Lätta och veg smör med smak av oliv. Men inget har varit ens i närheten så gott som riktigt smör och Bregott. Jag hade nästan gett upp och har för det mesta Philadelphia ost eller Hummus på knäckemackan istället. Men nu kommer ytterligare ett ”Från hjärtat tips”, nämligen Naturli veg smör. Tänk ett gott och nyttigt veg smör, som smakar precis som Bregott. Men helt gjort på ekologiska ingredienser. Det gillar jag. 👍 God natt och sov så gott ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s