Socialt – 1/3 av alla som varit inne på bloggen fortsätter följa den”

Efter att min lilla bebis Hermina dog, så fick jag ett jätte stort behov av att skriva av mig här på bloggen. Det behovet börjar jag nu känna är rätt mättat, och eftersom jag har så många andra grejor på g, så slås jag av tanken att lägga bloggen åt sidan ett tag och fokusera på mina andra projekt tills att kanske något händer med något av dem. Men jag har så många som följer min blogg nu, att jag väljer att fortsätta med den. Ca 1/3 av alla de som började följa min blogg i januari då jag marknadsförde den forsätter att följa min blogg än idag. Jag har inte gjort något mer på marknadsföringsfronten sedan dess, då jag valt att fokusera mer på mina sidoprojekt. Så jag märker att den faktiskt verkar fylla ett behov och att många av er verkar tycka att den ger något. Jag tycker dessutom att det är väldigt kul! Så jag kommer fortsätta med den. Idag har vi mest jobbat i trädgården. Men, vi gjorde en mindre utflykt till ett promenadstråk med vår son och hans kompis. Där fanns det en lekplats och grillar för de som ville grilla korv samtidigt som barnen lekte. Ett jätte härligt ställe i utkanten av Kungsbacka. Här nedan kommer lite bilder. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s