Musik – ”Tips på bra bakgrundsmusik”

På Spotify finns det ju hur många olika genrer av musik som helst. En av alla mina favoriter att ha som bakgrundsmusik är ”Roots Rising”. Den finns om man först går in på ”Genrer och stämningar” och sedan på ”Folk & Acoustic”. Väl inne där hittar man den högst upp i menyn. Den är trivsam och behaglig. Just att ha den i bakgrunden är bra. Ofta kan jag tycka musik kan bli lite för påträngande om man bara är på humör för att chilla och eventuellt fokusera på något annat, så som att läsa en bok tex. Då är denna bakgrundsmusiken super. Ha en bra kväll & sov så gott! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s