Socialt – ”Road trip i Skåne”

I helgen var jag i Skåne. Först åkte vi till Viken i fredags och sen åkte vi till Södra Skåne och bla Höllviken. Så mysigt och vackert. Jag har rätt mycket släkt ute på näset i Skåne, så vi är där rätt mycket. Främst på somrarna dock. I Höllviken träffade vi några av mina syskonbarn. Så stora har de börjat bli. Det är riktigt kul att träffas och bli uppdaterad om vad de gör och hur allt är. Efter att vi varit hemma hos dem åkte vi bort till Hallongården strax utanför Höllviken. Det är ett jätte mysigt ställe, där de odlar en massa goda hallon och säljer alla möjliga rätter med hallon i. Hallonsylt, hallonvinäger, hallonbröd etc. Har ni vägarna förbi någon gång kan jag varmt rekommendera Hallongården. Det finns ett café där också. Men extra bra är det på sommaren, då har caféet uteservering och man kan gå runt bland hallonodlingarna. Här kommer lite bilder ❤️

Här kommer lite fler från huset i Höllviken där vi var, innan vi åkte till Hallongården. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s