Mat – ”Vegetarisk Wrap”

Jag äter mer och mer vegetarisk mat. Anledningen till det är att det är mer klimatsmart, nyttigare och jag är inte så förtjust i dagens sätt att massproducera kött på. Visst äter jag kött ibland, men då blir det mestadels fågel, fisk och skaldjur. Dessutom känns det köttet hälsosammare med tanke på fetthalt och insprängt fett också. Ja, ja ni fattar. Idag gjorde vi en vegetarisk Wrap, som var riktigt god. Den innehöll delade tomatbitar, lökstrimlor, blandade salladsblad, fetaost tärningar och guacamole. Gott! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s