Musik – ”Shallow med Lady Gaga & Bradley Cooper”

Alltså låten Shallow med Lady Gaga och Bradly Cooper! Den är ju så bra! Och filmen ”A star is born”. Har ni sett den? Den är också helt fantastisk. Jag älskar musik idag och texter kan verkligen beröra mig på djupet. Just den låten är så. Det är lustigt, för förr var jag inte sån. Jag har väl alltid gillat musik, men inte som jag gör nu. Kanske sedan 2 år tillbaka. Efter att vår lilla dotter lämnade oss, så är det som om musiken kommit till min värld ännu mer på ett alldeles nytt sätt. Nu skriver jag ju egna texter och får melodier till mig. Förr betydde inte texterna så mycket för mig och jag kunde knappt urskilja vad de sa. Jag lyssnade mest på melodierna och oftast var det glad musik. Idag lyssnar jag på all typ av musik och den betyder verkligen mycket för mig. Nu kan jag urskilja detaljer och olika känslouttryck i olika låtar. I klassisk musik, så är det lite som berättelser som spelas upp. De kan variera i olika uttryck och sinnesstämningar under ett och samma stycke. Coolt! Ta hand om Er ❤️

Tell me somethin’, girl
Are you happy in this modern world?
Or do you need more?
Is there somethin’ else you’re searchin’ for?

I’m fallin’
In all the good times
I find myself longing for change
And in the bad times, I fear myself

Tell me something, boy
Aren’t you tired tryna fill that void?
Or do you need more?
Ain’t it hard keepin’ it so hardcore?

I’m off the deep end, watch as I dive in
I’ll never meet the ground
Crash through the surface where they can’t hurt us
We’re far from the shallow now

Visst är texten klockren. Man liksom dras till det ytliga i livet. Men samtidigt, så är det något som saknas i vår moderna värld. På djupet. Eller vad tycker ni? 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s