Socialt – ”Grisar mitt i bostadsidyllen”

Ibland stöter man på så charmiga och helt otippade projekt eller händelser. Igår när vi var på Tjörn, och hälsa på min svärfar, så fick vi se två grisar i en hage. De stod mitt i ett bostadsområde och hade tydligen fått i ”uppgift” att böka upp jorden för att man sedan ska kunna få fram odlingsbar mark för hobbyverksamhet. Men sen är tydligen tanken också att bygga växthus och förråd på marken. Så charmigt och helt otippat! Grisarna var super sociala och verkade väldigt nöjda med upplägget också. Ha ha Sådana projekt borde de ha i fler bostadsområden. Här kommer lite bilder. Ta hand om Er ❤️

Alltså ett helt galet, men nyttigt och charmigt projekt. Det borde finnas fler sådana. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s