Litteratur – ”10 % av min bok skriven nu”

Oj, hjälp vad roligt det är att skriva en bok. Jag försöker skriva ett kapitel var dag. Men alltså, det är ju så kul och fantastiskt otroligt spännande. Inte ens jag vet till 100 % hur den kommer sluta. Jag grubblar på det just nu. Som ni vet, så håller jag ju på med rätt många projekt samtidigt och gällande bolaget, så inväntar jag lite besked där just nu. Så jag kan inte berätta så mycket mer om det för tillfället. Musiken rullar, men en kvinnlig rappare har jag inte hittat än. Så vet ni någon får ni gärna hojta till. Konsten väntar jag lite med. Så just nu är det 100 % fokus på min bok tills dess jag får återkoppling ang. bolaget. Men vi får se vilket av mina projekt, som kommer i mål först. En massa idéer och tankar i mitthuvud. Kul!

Idag var vi och hälsade på svärfar på Tjörn. Vilket vackert ställe det är. Vi tog en promenad ner till havet. Här kommer lite vårbilder. Här runt Kullavik har jag inte sett ett enda vårtecken än.

Lite vårtecken från min promenad tidigare idag.
Lite mer vårtecken.
Några lila Crocus i rabatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s