Socialt – ”Världskulturmuseet”

Idag var jag och min tidigare studiekompis på Världskulturmuseet med våra familjer. Alla var med utom min man, som är på andra sidan Atlantkusten. De har jätte häftiga föremål som de ställer ut där. Kulturella saker från hela världen, så som kläder, redskap och masker. I en sektion har de samlat skor från alla världens hörn. Så häftigt. Barnen hade super roligt de med. De har en lek och bus del, där de kunde springa runt, klättra och bara busa. Favoriten var nog träkojorna. Där kunde barnen krypa in och gömma sig bakom gardinerna och leka typ ”du kan inte ta mig leken” eller bara sitta och läsa en bok. Jag gillar även lunchrestaurangen som finns där. En jätte bra buffé med kött, fisk, fågel samt vegetariska alternativ. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s