Socialt – ”På besök ute i Åsa”

Vi var på besök hos en familjevän ute i Åsa. En så otroligt go person. Hon har precis byggt ett jätte fint hus, som hon ritat själv. Jag är verkligen jätte imponerad. Jag skulle egentligen tagit fler bilder på huset, men tiden bara rann iväg. Vi hade så otroligt mycket att prata om. Hon skriver också en bok just nu. Dessutom delar vi arkitektur- och konstintresset med varandra. Just Åsa betyder mycket för mig som ort. Jag växte upp där på somrarna när jag var barn. Vi har så mycket fina minnen därifrån. Det är verkligen en idyll, då som nu. ❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s