Socialt – ”Ett nytt från hjärtat tips”

Jag har haft lite svårt att hitta bra byxor till min son. Antingen är det pösiga byxor med resårmidja, som jag inte gillar alls stilmässigt eller så har jag mest hittat lite mer moderna och slimmade byxor med vanlig gylf. På Lindex har de väldigt snygga jeans med både ”Narrow Fit” och resårmidja däremot. Det är inte så krångligt för min son att sätta på sig dessa byxor. Med byxor utan en knapp och en dragkedja som ska knäppas och dras upp, så underlättar jag arbetet på morgonen när vi ska gå till dagis. Det är alltid lite tight tidsmässigt på morgonen när vi ska iväg till dagis, så några insparade minutrar varje morgon är ett tips. Ta hand om Er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s