Socialt – ”Barnbus & Tacokväll i Kungsbacka”

Igår var vi hembjudna till en annan barnfamilj på Tacos. De har en son i samma ålder som vår. Jag och mamman i familjen har både pluggat och jobbat ihop. Efter att vi ätit och barnen sprang runt, satt vi och pratade gamla minnen, vad som händer nu och våra planer framtåt. Det är alltid lite spännande att följa ens vänner och se vad som händer. Jag brukar ju lägga upp inredningsdetaljer som jag tycker är fina, personliga eller helt enkelt bara galna. Jag tog en bild på en hylla som jag tyckte var fin hemma hos dem. Jag gillar kompositionen och enkelheten i den. Här kommer lite bilder på den samt maten vi åt. ❤

Den fina hyllan jag nämnde i stycket högst upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s