Litteratur – ”Prologen och 1:a kapitlet gjort”

Idag har skrivit lite på min nya bok. Prologen och första kapitlet är gjorda. Jag har en liten idé om ett tema och jag har liksom en vision framför mig i stora drag. Men exakt i detalj hur jag ska lägga upp den styckesvis vet jag inte än. Vad jag däremot kan avslöja just nu är att det är en ett mysterium som ska lösas. Mer än så avslöjar jag inte just nu. Ta hand om Er ❤

Ni vet känslan av att det är svårt att sluta läsa en bok. Jag upplever nästan samma sak, fast i att det är svårt att sluta skriva. Detta då jag liksom vill veta vad jag ska ta med längre fram. Dvs. på vilket sätt jag ska lägga upp mysteriet och i vilken ordning tidsmässigt allt ska ske. Vad som ska vara med och vad som är överflödigt. Samt hur den ska sluta.. 😉 Ta hand om Er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s