Socialt – ”Ett nytt från hjärtat tips”

Här kommer ytterligare ”ett från hjärtat tips”. Nämligen en verktygslåda i trä från Kids Concept. Som några av er vet, så föredrar jag träleksaker till mitt barn. Detta då de är mer klimatsmarta, är av bra kvalite och att man ofta kan sälja dem vidare när ens barn tröttnat på dem. Denna verktygslåda vill jag iallafall rekommendera. Min son gillar att leka med den och det finns en rad verktyg i den av olika slag. Barnen kan även lära sig skruva fast riktiga träskruvar med verktyg som fanns med i verktygslådan. Se bilderna nedan. God natt och ta hand om Er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s