Samhälle/Filosofi – ”Gör sig skyldiga till livslånga trauman”

Alltså, jag kan inte förstå hur man kan utvisa mamman till ett litet barn på 4 månader. Hallå, vad är det för värld vi lever i? Vad har hänt med all välvilja? Vem vill sätta fler barn till en så hemsk och trubbig värld? Om man inte som medmänniska och förälder kan förstå traumat i det här, kan man ju inte vara någon särskilt bra förälder själv tänker jag. Jag är faktiskt rätt upprörd och ledsen över detta ärende som mamma. Som ekonom och medmänniska ser jag inte alls någon vinning heller. Trauman som detta kostar långsiktigt pengar. Sjukvård är dyrt för traumatiserade människor, dvs pappan med familj. Vad hände med undantag från regeln etc? ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s