Socialt – ”En magisk skogspromenad i all sin enkelhet”

Idag passade jag och min man på att ta en härlig skogspromenad i ”vår”solen. Även om det bara är februari, så känns det som det är lite ”vår” i luften. Vår son är hos sin kompis och leker idag och då är det ju perfekt att hitta på något som inte han tycker om att göra. Ut i terrängen, på smala och lite leriga stigar gick vi i rask takt. Det nöp lite av kyla i kinderna samtidigt som solen bländade oss mellan trädtopparna. En frisk doft av skog och mark mötte oss i terrängen. Alltså skogen är så vacker i alla dess enkelhet. Det är en sån rofylld stund att promenera i skog och mark. Jag tog lite bilder, för att föreviga detta ögonblick. Ta hand om Er ❤

Vackert ❤

2 reaktioner till “Socialt – ”En magisk skogspromenad i all sin enkelhet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s