Socialt – ”Bok på g”

Jag har bestämt mig för att släppa en bok om ca ett halvår(om jag får ett förlag att nappa vill säga..). Jag har lite idéer och har börjat skriva lite på ett utkast. På fredag har jag lunch med en tjej, som har råkat ut för liknande erfarenheter som mig och har lite samma syn på saker och ting. Lustigt när man liksom sammanstrålar med människor, med liknade erfarenheter, slutsatser och värderingar samt energi och ambitioner. Jag ska dit och låta mig inspireras. Ta hand om Er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s