Socialt – ”Promenad + Lunch på Gunneboslott”

Idag mötte jag upp en kompis på Gunneboslott för lunch. Maten är verkligen god där. Kökets filosofi är att komponera menyn utefter vad Gunnebos egen trädgård tillsammans med producenter kan erbjuda för aktuella råvaror. Ingen vecka är tydligen den andra lik och skiftar det i naturen gör det också det på tallriken. Miljön där är pittoresk och vacker. Solen lyste och bländade oss när vi tog en runda rund slottet. Samtidigt knastrade gruset under våra skor när vi gick längs de kringliggande grusbelagda gångbanorna. Vackert ❤

Gunneboslott
Restaurangbyggnaden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s