Inredning – ”Lite bilder på vårt köksbord”

När jag tog dessa bilder var det rätt mulet och trist väder. Men jag vill ändå visa lite bilder på vårt köksbord, som jag renoverat genom att slipa, spackla och lackera om. Senare kommer jag berätta lite om hur jag gått till väga och vilka material jag använt för att göra iordning köksbordet. Här kommer bilder på hur själva bordet ser ut iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s