Socialt – ”Släktkalas med min sida”

Idag kom min sida av släkten till oss för att fira vår lille 5 åring. Det var ett tag sedan han fyllde 5, men det var först nu vi fick ihop ett kalas för att fira honom med släkten. Härlig stämning med mycket skratt och glada miner.

Vi bjöd på en buffé med gravad oxfilé, potatisgratäng, rostade rotfrukter och fetaostsallad. Eftersom detta är 4:e tillfället som vi firar honom, så är vi rätt trötta på vanlig gräddtårta. Så han fick själv bestämma. Då blev det kladdkakstårta med kolasås som vi dekorerade med apelsinskivor och strödde lite havssalt på. Yammi!

Just nu sitter jag i soffan och pustar ut. 😊 Kul när de kommer och härligt när de är här. Men, det är också skönt att koppla av efteråt och njuta av ett lyckat 5 årskalas med hela tjocka släkten. ❤ Ta hand om Er


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s