Socialt – ”Lunch och konstvernissage i Höganäs”

Vi var på konstvernissage i Höganäs idag. Äkta paret Jarl Ingvarsson och Marie Capaldis ställer ut sina fotöljmålningar ihop där. Här kommer lite målningar som Marie gjort på hennes katter. Men även några skulpturer från museets mer permanenta utställningar.

Innan vernissagen åt vi lunch på Saluhallen här i Höganäs. Tyvärr hann jag inte ta så mycket bilder härifrån, men det är en verklig pärla här i Skåne. De har inrett en gammal fabrikslokal till en saluhall med restaurang och fina och charmiga små pittoreska butiker. Postar fler bilder därifrån nästa gång jag är i krokarna. Mina föräldrar bor ju i Viken. Det är också där som jag är uppvuxen. Allt gott och ta hand om Er ❤

De har en lunchmeny på 3 rätter plus salladsbuffé och kaffe. Idag serverade de bla marinerad oxfilé och potatisterrin, grönsaker och rödvinssky. Till förrätt fick vi skaldjur med hummerbisque, blomkål och syrat äpple. Jätte gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s