Socialt – ”Idag var vi och klippte oss”

Idag var vi och klippte oss. Jag och vår lille son på 5 år. Inte helt lätt att få honom att sitta still.. Vi tog med lite bilar. Han berättade sen att bilarna liksom höll utkik när de stod parkerade där på ett av frisörsborden. De fick inte honom att sitta stilla speciellt länge däremot. Plötsligt började han göra lite grimaser och märkliga uttryck i spegeln. Han skrattade, så han vek sig. Det som däremot gick hem och fick honom klippt var tyska modelltåg i min mobil, som vi kollade på ihop. Klippningen funkade strålande. Tyska modelltåg är alltså grejen.. 😂

Bilarna håller utkik.. Vktiga att ha med. 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s