Foto – ”Lite fler roliga bilder från London”

Ikväll var vi i Stenungsund för att fira min mans brorsdotter, som fyllde år idag. Jag tog faktiskt aldrig några bilder därifrån, då jag hade fullt upp med allt annat. Men, jag tänkte jag skulle visa lite mer fina bilder som jag tog i London. 😊 Dels så var det en jätte fin väggmålning, som jag tog lite bilder på. Men även en väldigt cool entré till en botanisk trädgård i samma kvarter. Lägg märke till den galna röda svampen högst upp till höger. Helt crazy! 😂 Ta hand om Er ❤


Natti natt 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s