Socialt – ”Besök i Smögen”

Vi är och hälsar på i Smögen. En vän till oss har semesterhus här, men så här års är Smögen rätt tomt och öde. De flesta hus är sommarbostäder, så även detta egentligen. Men, visst är det lite charmigt här även på vintern. Just nu drar skurar över titt som tätt och vinden viner. Samtidigt är det mörkt och kallt. Men, att sitta här inne i deras varma och fina, men mysiga hus och kolla på Premier league och dricka lite varma drycker är inte helt fel. Här kommer lite bilder från ikväll. Allt gott och ta hand om Er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s