Del 2 – ”Var med och skriv en låt”

Igår var vi i The Premises Rehearsal Studios i Hackney och repade. Minns ni att jag tidigare skrev om att jag skriver en låt med lite av kärlekstema just nu. Det var framförallt den vi jobbade med i England. Rapplåten får vänta lite. Vi har lite andra planer med den och söker därför just nu en kvinnlig rappare med feministiska åsikter. Hör av er om ni känner till någon bra, för vi har lite idéer och en låt.

Efter att jag skrev en text och kom på en grundmelodi till låten med kärlekstema, så har min vän, gjort om min sk. ”visa” till en låt. Så efter att vi gjort en text, bearbetar vi den just nu och gör en låt av texten. Låten är fortfarande inte klar. Min vän som hjälpt mig göra mer av en låt av min låtext och melodi är professionell Singer song writer här i England. Just denna låten planerar jag framföra själv, då texten kommer direkt från hjärtat och känns därför för personlig för att någon annan ska framföra den istället för mig. Så idag repade jag och fick lite lektioner i sångteknik.

Härlig studio med en massa bilder på artister som varit här och jobbat. Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s