Samhälle/Filosofi – ”Jag STÖTTAR Lady Dahmer, Mia Skäringer m. fler i sin kamp mot samhällets vikthets!”

Jag har många gånger gått upp och ner i vikt. Men, det var först när jag slutade bry mig om min vikt, som jag verkligen började må bra och vara LYCKLIG. Vad är det för samhälle vi skapat och som våra barn får växa upp i? Där vi bedöms så mycket efter vårt yttre? Jag har rätt mycket fokus på ett annat hjärteämne just nu, men det innebär inte att jag inte bryr mig om detta ämnet. Även om det är samhället som bär ansvaret, så hade jag gärna sett att de mest tongivande profilerna i samhället gick samman och visade lite mer vanliga och oretuscherade bilder på sig själva. För lycka sitter inte i kroppen, utan inuti. Och det är först när man läkt inuti, som man på ett hälsosamt sätt kan gå ner i vikt, utan att kämpa. Jag tröståt tidigare, men genom terapi, har jag faktiskt slutat med det. På vilken bild nedan tror ni jag var LYCLKLIGAST?

Bild 1.
Bild 2.

Svaret är HELT KLART Bild 2. Varför? Jo, därför där hade jag förverkligat mig själv. Som kanske den första kvinnan i världen med region ansvar i mobila krossmaskins branschen för grus och bergsindustrin. Där hade jag slutat bry mig om vad andra tyckte och hade målet istället inställt på att förverkliga mig själv och börja kämpa för mina egna mål. På bild 1. hade jag mest fokus på att vara snygg för alla andra och kanske killar främst då. Nu skiter jag fullständigt i det och satsar MYCKET hellre på mig själv för att nå mina mål och förverkliga mina drömmar om ett bättre jag och samhälle. Det gör mig så mycket lyckligare. Tänk på det. Ta hand om Er alla ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s