Socialt – ”Min trafik blomstrar”

Jag har ju bara bloggat på riktigt (dvs delade min blogg publikt), sedan i mitten av denna månad, så wow, vad KUL! Jag följer ju siffrorna själv, men det känns ju bra att få bekräftelse från WordPress också. Då känns det ju som om man är på RÄTT VÄG! Om ett ett tag kommer jag visa lite mer statistik för er också, så ni får får FÖLJA den utvecklingen med. 😊 Det kan ju va spännande att ta del av analyser kring siffrorna. Dvs. varför det gått som det gör, etc. Samt hur jag tänker, när jag bloggar etc. 😊 Ta hand om er! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s