Socialt – ”Nu ligger statistiken på 71 visningar/h”

Efter mitt senaste inlägg, så har statistiken gått upp från 31 visningar/h sedan till 71 visningar/h. Det verkar, som min blogg fyller ett syfte trotsallt. Ett behov av fler, som säger hur det är och som har argument och lösningar på det. Imorgon kommer jag berätta VAD det är som har HÄNT mig och VARFÖR jag ALDRIG mer vill att någon annan råkar ut för det som hände mig.

Ta hand om Er! ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s