Socialt – ”Lugnet framför brasan i kaminen”

Just nu har vi en rätt lugn och skön kväll. Vi sitter i vardagsrummet och jag har gosat ner mig i soffan. Min man har precis satt på en brasa i kaminen och jag sitter och läser och skriver lite här på bloggen. Vår son leker typ katt eller något, och kryper runt på alla fyra och och jamar. En nyss fyllda 5-åring har fullt upp hela tiden och leker nya leker titt som tätt. Nu kanske han kommer in i någon typ ”leka katt fas”.. 😘 Här kommer lite bilder från vår vardagskväll. 😊 Ha en go kväll och sov så gott! Jag 💕 Er

The Economist läste jag just ikväll och ”Macron’s nightmate”. En rätt intressant artikel. Ekonomi är en hobby och ett av mina huvudintressen, så det är rätt kul att läsa lite om vad som händer på den fronten värlen runt. ❤
Visst är det något oerhört rofyllt med en brasa? Alltså, den ger något lugn på något vis. Helt magiskt. Det är lite som vatten. Under kontrollerade former, så ingjuter det lugn. Men i okontrollerad form, så är det en mardröm. Men, just nu är den meditativ och rogivande. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s