Del 3 – Konstprojektet ”Helheten”

Idag ska jag visa ytterligare en detalj på min målning ”Helheten”. Jag har ju valt att enbart visa vissa delar av den i taget, så att inte detaljerna går förlorade, vilket kan hända om man bara ser helheten direkt. Då hade ni aldrig förstått eller ens sett kanske dem på det sätt ni gör nu, när jag visar del efter del. Den innehåller MYCKET tankar och detaljer nämligen.

Nästa detalj ut är fjärilen. Den tillhörande texten till bilden nedan, är verkligen så som jag upplever det just nu! Jag har helt plötsligt fått ett INRE driv, som är helt otroligt. Jag vill framåt och NU! Jag har liksom varit i min lilla ”puppa” och nu är jag liksom redo att ”flyga”. Jag bär på så OTROLIGT mycket tankar, idéer och LÖSNINGAR på många av de problem vi tampas med idag. Minst 3-4 boktitlar har jag i huvudet, så det kommer jag också göra längre fram. Först kommer det komma mestadels lite faktaböcker i kombination med filosofi samt många lösningar. Jag har liksom varit TYST och FUNDERAT jätte mycket hela mitt liv och nu är jag liksom där att flyga fritt och säga och göra det jag vill. Jag har så MYCKET skaparglädje, skin på näsan(NUMERA, då livet fått mig till det) och STORA visioner i mitt huvud och nu är det dags.

Från nätet – Fjärilen är ett starkt tecken på en ny början på ett högre plan. Att man precis likt som fjärilen träder ur sin kokong med en ny medvetenhet och skönhet. Fjärilen står även för pånyttfödelse och förändring.
En fjäril kan också vara symbol för glädje och lycka, själen och livet.
Ur en uppslagsbok – ”Djurens språk” betyder fjäril, dansa, måla, skapa, uttrycka sig. Att gestalta det man vill att andra ska se hos sig själv. Fjärilar bär på drömmar, det är de som förmedlar dom till Dig. Sluta fundera, gör något kreativt av Dina idéer.

Nästa del i mitt konstprojekt ”Helheten” kommer i övermorgon. Då visar jag HELA tavlan och HELA dess betydelse. Allt gott & ta hand om er! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s