Inredning, konst och skönhet – ”Fler bilder på vårt hem”

Idag visar jag lite bilder på vårt kök. 😊 Så här ser det ut. Grått med läderhandtag. Mycket förvaring och en liten inbyggd bokhylla. Från att jag tidigare enbart ville jobba med inredning och arkitektur, så har det blivit ett renodlat intresse. Vi har byggt köket själva. Ett rätt jobbigt, men KUL projekt. Vi har även haft hjälp av min mans vänner. De brukar hjälpas åt om det är något någon BEHÖVER HJÄLP med. Riktigt bra! Jag 💕 Er P.s Nästa inredningsrepotage kommer den 5/2.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s