Allmänt – ”Återkommande datum för olika ämnen”

Nedan följer en bild med de mest populära inläggen, så här långt, i rangordning. De översta är de mest populära och sedan fortsätter det neråt. De MEST POPULÄRA inläggen är alltså ”Varför för MYCKET perfektion kan bli skadligt i längden” och ”Vad har hänt med glädjen i våra liv”? Är INTE detta SORGLIGT känner jag! Kanske är det inte så konstigt, att så MÅNGA mår dåligt idag! 😢 Kanske är det för mycket KRAV från samhället i stort och att man inte hinner ha någon tid för RIKTIG glädje..? Ni vet sån där, då man skrattar, så man gråter typ. Jag tror många håller med om att ALLT ska vara, så PERFEKT HELA tiden, så vi typ inte hinner ha ROLIGT numera. Att ta oss tid, till att bara leva i nuet och tex höra, se och leka med våra små barn. Nu hårddrar jag det något kanske, men visst verkar det finnas poäng i det här. Se tabell nedan!

Jag upptäcker nu hur MYCKET jag har inom mig och märker att jag har så mycket olika ämnen att förmedla och berätta om, att jag har börjat tänka på att ha särskilda dagar i veckan för alla olika ämnen. Jag kommer meddela i varje inlägg, när nästa inlägg i samma kategori kommer i fortsättningen.

Ta hand om er! Jag 💕 Er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s