Kost & Hälsa – ”Träning och motion”

Som jag nämnde igår, så lade jag på mig en del extrakilon efter min senaste graviditet. Dessa tänkte jag att jag ska bli av med. Här kommer lite ”före” bilder och sen får ni följa min ”kost & träningsresa”.

Jag tog lite fler bilder med linne etc, men de får ni se när jag sedan gått ner mina ”mammakilon”.

Här kommer även lite bilder från gymmet. Nordic Wellness har jag valt som gym, då det är snyggt och fräscht. Bra för både kondition och styrketräning. Dessutom finns de på så många olika ställen, vilket är grymt smidigt. Barnpassning är en väldigt bra grej, men visst den biten hade de kunnat utöka lite. Annars är det bra. Detta är ett sk. ”från hjärtan” inlägg. Det innebär att i denna bloggen kommer jag enbart visa produkter och företag som jag genuint gillar och är nöjd med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s