Socialt – ”Vintersjuka”

Vi vaknade i natt av vår lille son mådde dåligt. Oj, så tråkigt kände vi alla. Han som skulle ha en kompis här på övernattning och hade planerat att leka spöke med honom här. Lysa med ficklampor och leka med hans glasskiosk. Hans kompis hade t.o.m. köpt två tablettaskar till dem, som de skulle dela på. Vi hade också förberett och laddat upp med lördagsgodis på vårt håll. Också blir det så här. 🙁 Ytterligare hade vi planerat att gå ut och äta middag med min familj nu i helgen. D.v.s. min bror och hans familj samt mina föräldrar. Allt har vi fått ställa in nu! Och hade det blivit tid över, så hade han kanske även lekt med en annan kompis imorgon. De hade nämligen pratat ihop sig i veckan på dagis och ville leka i helgen. Nu är de alla så besvikna. Och inte minst vår lille son, som hade längtat så efter denna lördag med övernattning och allt med en av hans absolut bästa kompisar. Ta hand om er & var rädda om hälsan! ❤

Bild tagen ihop med kompis för någon dag sedan. De leker med LEGO och lite div. andra plockleksaker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s